Kiteboarding Kitesurfing Blog

Fly for your life! Aici vei descoperi ce inseamna kiteboardingul. Un sport extrem, un stil de viata, o pasiune... un zmeu purtat de vant. Impreuna cu tine vrem sa ne bucuram de aceasta lume minunata a kiteboardingului.

pic1

Zmeul și cryptomonedele! Primii pași in lumea monedelor virtuale!

Când ai pasiuni, totul costa! Zmeie noi, tripuri, bilete de avion, cazari, o companie plăcută și multe alte cheltuieli neprevăzute. Iată-ne din nou in Boracay intr-o pauza scurta de vânt cu gândul și privirea către cryptomomede. Da, cryptimomedele, noul tren in care trebuie sa urci acum, cu un pas înainte de a ajunge in gara unde toți ceilalți călători vor da navala.

Cand ești inspirat de Levantin, locul in care soarele răsare și de o gașca frumoasa de prieteni, ideile investiționale apar rapid. Purtate de briza insuficienta zborului nostru și udate de gustul fin al unui vin rece, cryptomonedele, însoțite normal de backgroundul lor (termeni, grafice, platforme, ICO, token, echange-uri, portofelele, etc) își fac loc printre zmeiele ce stau linistite in așteptarea vântului. Sunt gata pregătite doar sa le startam ... ca și o lansare de kite.

“Și ca sa rămânem pe “plaja” kiteboardingului, îți spun doar atât, dacă înțelegi tehnic cum se lansează zmeul / kiteul, vei înțelege ușor cum sta treaba in lumea cryptomonedelor.”

Afla mai multe...

pic1

11 motive sa mergi la kiteboarding in Sri Lanka de sarbatori!

Dupa ce am aflat ca nu exista Mos Craciun, Fat Frumos si Ileana Cosanzeana...dar am descoperit Zmeii, unul dintre visurile mele a fost sa pot petrece Craciunul pe plaja, in costum de baie. Timpul a trecut si ulterior m-am apucat de kiteboarding, iar Craciunul pe plaja in costum de baie s-a transformat intrun Craciun pe placa si in boardshorts. Da, ce nu stiati?.....Zmeii se dau acum cu kiteul nu cu buzduganul! Povestea lor aici, la Cursuri Kiteboarding Cursuri Kitesurfing Zmeii. ro

Iata de ce am ajuns in Sri Lanka, anul trecut de sarbatori.

Pentru cine nu le are bine cu geografia, Sri Lanka este o insula cu o populatie aproximativ cat a Romaniei, aflata in Oceanul Indian, la sud de India.

Afla mai multe...