Cadouri Kiteboarding

Fly for your life! Aici vei descoperi ce inseamna kiteboardingul. Un sport extrem, un stil de viata, o pasiune... un zmeu purtat de vant. Impreuna cu tine vrem sa ne bucuram de aceasta lume minunata a kiteboardingului.

image


Daca esti elev sau student si ne arati carnetul de elevul / student, nu-i nevoie sa ai numai note mari te primim chiar si cu restante, iti oferim cadou o reducere de 10% la pretul cursului de kiteboarding. Reducerea se aplica pentru cursul integral, respectv pentru cele doua module Discovery si Intermediate.

Daca vii la cursuri impreuna cu sotia sau sotul...... si da incurajam practicarea kiteboardingului in familie, primesti cadou o reducere de 10% din pretul cursului de kiteboarding. Reducerea se aplica pentru cursul integral, respectv pentru cele doua module Discovery si Intermediate.

Vrei sa faci un cadou si te-ai gandit sa-i oferi prietenului, prietenei, sotului. sotiei sau copilului un curs de kiteboarding? Suntem deschisi sa gasim cea mai buna solutie pentru bucuria ta si a celui drag. Contacteaza -ne si impreuna vom gasi cadoul perfect!

* Raspunde la o intrebare pe pagina www.facebook.com/zmeii.ro, da Like si Share si primesti un voucher cadou pentru 30 minute din modulul Discovery. Like

Linkuri utile