Testimoniale Cursuri Kiteboarding Kitesurfing

Pareri, impresii, concluzii despre cursurile de kiteboarding desfasurate de Zmeii. Te asteptam si pe tine cu informatii si feedback. Fly for your life!

Cursuri de kiteboarding

VLAD BRICEAG


Am petrecut o saptamana extraordinara urmand cursul de kiteboarding in Gokceada, unde echipa Zmeii m-a initiat in tainele acestui sport de care am ajuns sa fiu foarte pasionat.

Am intalnit nu doar doi instructori extrem de buni si dedicati in ceea ce fac, dar si doi oameni deosebiti. Este o experienta care merita din plin incercata si un sport ce nu trebuie ratat.

Cursuri de kiteboarding

ANDREEA BOTEZATU


My Kitebording experience, se traduce astfel: zile cu vant si soare pe malul marii alaturi de o echipa de oameni pasionati si dedicati;

Imi doream sa incerc acest sport de cativa ani, insa am ezitat mereu din teama sau poate comoditate. Cel care a reusit sa-mi trezeasca entuziasmul si dorinta de a-l practica, a fost Gabriel Alecu. Alaturi de el, pe parcursul zilelor de curs, am descoperit cat de intensa si complexa poate fi pasiunea pentru un sport extrem. Am primit toate informatiile necesare, echipament de protectie, indrumari si incurajari, la fiecare pas. M-am simtit in siguranta si control, astfel am putut exersa si evolua.

Recomand celor care isi doresc vacante de neuitat si experiente pline de adrenalina, dar si celor care au nevoie de acel "altceva" in viata lor.

De ce echipa zmeilor? Simplu: pentru ca te vor invata sa practici un sport extrem in conditii de siguranta si pentru ca sunt implicati 100%.

Cursuri de kiteboarding

ANA TARLEA


Pe scurt, legat de cursul de kiteboarding.

Ce am investit? Economii cat pentru un concediu obisnuit in Turcia, rabdarea de a invata si practica intr-un mod cat mai corect un sport extrem... de complex, increderea in competentele instructorilor si multa curiozitate.

Ce am dobandit? Capacitatea de a ma detasa total de grijile cotidiene si de a trai clipa cu tarie, niste prieteni adevarati, plini de viata si care te inspira prin abilitatea lor, toate informatiile necesare sigurantei mele, a riderilor din jur si a echipamentului si cel mai important, o pasiune care devine din ce in ce mai greu de stapanit, pe masura ce ma obisnuiesc sa ma lupt cu zmeul.

Multumesc, Gabriel si Valentin!

Cursuri de kiteboarding

PERICLE IRFAN VUAP


Dupa o saptamana de bootcamp impreuna cu Gabriel si Vali am invatat cu ce se mananca kiteboarding-ul atat pe uscat, cat si in apa.

Sfaturile si indrumarile instructorilor si echipamentul numeros si potrivit pentru toate conditiile, mi-au asigurat o durata mare de exercitiu in apa si o evolutie rapida.

Zmeii sunt tipul de instructori seriosi si profesionisti, care, la terminarea cursului, te ajuta sa devii rider independent si in siguranta.

Cursuri de kiteboarding
Cursuri de kiteboarding